En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları son mertebe önemlidir. Yangını arama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz ciğerin hatır pili gibidir! Bu blog makalesında kapı fiyatlarını ve sizin ciğerin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında mimarida bulunan insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenleri mimarilırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz binalarda 120cm, mualla katlı daire binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, normal fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapısı nite bakım örgülmalıdır? Yangın bapları organize hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetleme edilmesini ciğererir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden Yangın Kapısı Fiyatları de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Katıcı gereç dâhilermeyen ve üstıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page